Storing? Meld het via de website of bel ons op 0546 57 16 80!

Storing? Bel ons op 0546 57 16 80!

Onderhoud aan uw installatie is van groot belang, maar alle storingen voorkomen is helaas niet 100% mogelijk. Snelle service is dat wél! Heeft u een storing? Laat uw gegevens achter via het formulier of bel ons storingsnummer 0546 57 16 80. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

LET OP! Buiten kantooruren wordt je storingsmelding niet gelezen. Bel dan 0546 57 16 80 voor onze snelle service! Buiten kantooruren worden hogere tarieven berekend.

woolderink

dagje meelopen?

dagje meelopen?

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe het is om in een klein familiebedrijf te werken? We zoeken nieuwe collega's en je bent welkom voor een kennismakingsgesprek. Je mag altijd een dagje meelopen met een van onze medewerkers. We maken graag kennis met jou!

kennismaken
werken
“onze installaties moeten als middel bijdragen aan het comfort en gezondheid van de gebruikers in gebouwen en woningen” - Fons Woolderink

geld verdienen tijdens je studie?

Heb je je vmbo diploma behaald en wil je verder studeren, maar ook geld verdienen? Dan hebben wij een mooi werkend-leren (BBL) traject voor jou. Je gaat aan de slag in ons bedrijf en leert van onze ervaren medewerkers. Je werkt drie of vier dagen en gaat 1 dag per week naar school. Een prachtige route om je mbo diploma te behalen.

kennismaken
oplossing

laat je omscholen

Wil je een baan in de techniek en lijkt het je leuk om bij een klein familiebedrijf te werken? Ook zonder ervaring in de techniek kun je bij ons werken. Kom eens langs om de mogelijkheden voor een zij-instroomtraject of een verkort-omscholingstraject te bespreken.

kennismaken
profiteer

formulier