Storing? Meld het via de website of bel ons op 0546 57 16 80!

Storing? Bel ons op 0546 57 16 80!

Onderhoud aan uw installatie is van groot belang, maar alle storingen voorkomen is helaas niet 100% mogelijk. Snelle service is dat wél! Heeft u een storing? Laat uw gegevens achter via het formulier of bel ons storingsnummer 0546 57 16 80. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

LET OP! Buiten kantooruren wordt je storingsmelding niet gelezen. Bel dan 0546 57 16 80 voor onze snelle service! Buiten kantooruren worden hogere tarieven berekend.

wat wij doen

Onze kernactiviteit is het ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaat- en sanitaire installaties in de gebouwde omgeving. Voor projecten en particuliere woningbouw treden wij op als totaalinstallateur.

Onze grote kracht is onze flexibiliteit en creativiteit met betrekking tot installatie oplossingen. Wij zijn niet voor één gat te vangen en komen vrijwel altijd tot een praktische, passende oplossing.

Wij hebben een 24-uurs service dienst om u in geval van een storing in uw installatie, snel van dienst te kunnen zijn.

diensten

van begin tot eindgebruiker

We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en dat resulteert in maatwerk bij ieder project. Geen vraagstuk is immers hetzelfde.

Zo bouwen we als installatieteam aan morgen, voor onze klanten, voor onszelf en voor de wereld om ons heen.

aardwarmte en warmtepompen

aardwarmte en warmtepompen

Warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie en bieden de mogelijkheid te verwarmen zonder verbruik van aardgas. Tegenwoordig zijn deze niet alleen toepasbaar in nieuwbouw, maar ook in oudere bestaande woningen en kantoren. Er is keuze tussen buitenlucht als warmtebron of de ‘oneindige’ energie inhoud van de bodem op dieptes tot 150 meter.

werkwijze

Het grote voordeel van samenwerken met Woolderink TI is dat wij je niet alleen op maat adviseren, maar het volledige proces van ontwerp tot en met installatie en onderhoud verzorgen.

We zijn een klein en hecht team, we zijn betrokken bij onze klanten en daardoor weten we wat er speelt en kennen we de techniek van de gebouwen die we hebben ontworpen tot in de haarvaten.

airco installaties

airco installaties

Geniet het hele jaar door van comfort in je huis met geavanceerde, efficiënte verwarmings- en koelingstechnologie. Met name in de zomermaanden zorgt een airco voor een aangename temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit door ‘slimme’ filters, in de leefomgeving. Bijkomend voordeel is dat er in de wintermaanden zonder gasverbruik verwarmt kan worden. Er is veel variatie in modellen en daarmee is er altijd een model te vinden dat goed past bij het interieur.

verwarming en ventilatie

verwarming en ventilatie

Een gezond binnenklimaat in de woon- en leefomgeving draagt bij aan een goede gezondheid. Voldoende ventilatie en een comfortabele omgevingstemperatuur zijn hierbij voorwaardelijk.

zonne-energie

zonne-energie

De zon is een oneindige bron van warmtestraling en energie. Wij bieden systemen waarmee zowel douchewater als water in de centrale verwarming worden verwarmd door de zon. Daarnaast zorgen PV panelen voor een besparing op het elektriciteitsverbruik. In combinatie met warmtepompen zijn ‘nul op de meter woningen’ en gebouwen door ons gerealiseerd.

sanitaire installaties

sanitaire installaties

Sanitair producten zijn tegenwoordig niet alleen mooi om naar te kijken maar ze zijn tevens gemaakt om het gebruiksgemak te vergroten. Denk aan design wandclosets met hygiënische reinigingsfuncties en geurafzuiging. Hygiënische drinkwater toe- en afvoer zijn hiervoor noodzakelijk en verdienen een zorgvuldig ontwerp, leidingaanleg en beheer.

duurzaamheid

Wij geloven dat een groene toekomst begint bij de installaties die we vandaag installeren. Woolderink TI houdt zich actief bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van energie-efficiënte en duurzame gebouwinstallaties, die zorgen voor een comfortabel en gezond klimaat. We hebben als installatiebedrijf een actieve rol in de energietransitie, wij leveren slimme en innovatieve concepten en oplossingen voor het ontwerp en de realisatie van duurzame gebouwen.

service en onderhoud

service en onderhoud

Kerstavond, geen verwarming en geen warmtapwater. Wat nu? Geen nood! Onze storingsdienst staat 24/7 en zeven dagen per week voor je klaar. Binnen no-time zit je er weer warmpjes bij. Naast onze storingsdienst bieden wij preventief onderhoud aan, waardoor er minder storingen optreden en de technische conditie en levensduur van de installaties optimaal (benut) wordt.

advies

Wij zitten graag vanaf de start van de opdracht, al in het ontwerptraject, aan tafel. Een goede ontwikkeling begint bij een gedegen advies, het duidelijk op papier zetten van wensen en eisen en die vertalen naar een doordacht, toekomstbestendig en duurzaam ontwerp. Daarbij hoort ook een goede doorberekening waarin de belangen van de opdrachtgever uitgangspunt zijn en we ons focussen totale kosten, inclusief energie- en onderhoud en het eigenaarschap en beheer.

Mensen zitten het grootste deel van hun tijd binnen (thuis of op het werk). Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor een gezonde werk-, leer- en leefomgeving. Slechte luchtkwaliteit kan leiden tot klachten als hoofdpijn, irritatie van luchtwegen, slechte nachtrust en brandende ogen.

Gezonde lucht binnen betekent voldoende aanvoer van schone lucht en afvoer van vervuilde lucht. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om een gebouw te voorzien van airconditioning, luchtbehandelingssystemen, centrale verwarming en warmtepompen.